5 itsepuolustussovellusta, jotka voivat merkitä eroa elämän ja kuoleman välillä

On suuri ero niiden välillä, jotka pystyvät huolehtimaan itsestään ja niiden välillä, jotka eivät pysty. Jos tiedät hieman itsepuolustuksesta, voit kävellä ympäriinsä luottavaisin mielin, koska et todennäköisesti pelkää tietyissä tilanteissa. Jos et pysty puolustamaan itseäsi hyökkääjältä ja joudut vaikeuksiin, se voi jättää sinut traumatisoituneeksi, joten parasta on oppia itsepuolustukseen ennen kuin päädyt kauheaan tilanteeseen ja keskustelemme muutamia sovelluksia, jotka tarjoavat sinulle taidot, joita tarvitaan puolustamaan itseäsi.

Itsepuolustuksen tietosanakirja

Self Defense Encyclopedia on markkinoiden ainoa sovellus, joka vetoaa kaikkiin, koska se kattaa melkein kaiken, mitä sinun tulee koskaan tietää. Tämä tarkoittaa, että se ei ole erikoistunut sovellus, joka keskittyy yhteen tiettyyn asiaan, mutta siellä on tuntikausia videoita, jotka kattavat perus- ja edistykselliset itsepuolustustekniikat. Sinusta ei vain tule itsevarma kone, joka voi torjua hyökkääjät, mutta seuraamalla sovelluksen sisäisiä kursseja sinusta tulee parempi kuin koskaan elämässäsi.

Urban JKD Street Self Defense

Jos sinua hyökätään kadulla, se tapahtuu jollakin muutamista tavoista. Kaveri, joka opettaa sinulle tämän sovelluksen taitoja, uskoo, että on 7 todennäköistä tapaa, joilla sinua hyökätään, ja hän opettaa sinulle taidot, joita tarvitaan kunkin tilanteen käsittelemiseen. Jos jatkat liikkeiden harjoittelua toistuvasti, niistä tulee sinulle toissijaisia ​​ja kun joudut vaikeuksiin, pystyt vastustamaan hyökkäystä lähes automaattisesti, koska taidot ja liikkeet juurtuvat mieleesi.

Merijalkaväen kamppailulajiohjelma

Kun jotain itsepuolustukseen liittyvää tulee jostakin lähteestä, kuten merijalkaväestä, tiedät saavasi todellisen sopimuksen. Heillä on riveissään planeetan kovimpia tyyppejä, ja jos heidän kamppailulajiohjelmansa on tarpeeksi hyvä eliittijoukoille, se riittää sinulle. Sovellus on täynnä upeita videoita, joita voit katsella ja joista voit oppia, ja kun olet harjoitellut niitä tarpeeksi, et pelkää ketään. Ole vain varovainen, koska voit aiheuttaa vakavaa vahinkoa kimppuun hyökkäävälle henkilölle.

Muay Thai -yhdistelmät

On syytä, miksi muay thai on luokiteltu yhdeksi maailman vaarallisimmista silmiinpistävästä urheilulajista. Vaikka sillä on säännöt, koska se on urheilulaji, joka ei estä sinua työntämästä kyynärpääsi jonkun pään läpi. Sama pätee polviin, ja on täysin hyväksyttävää työntää polvi jonkun nenän läpi täydellä voimalla. Jos opit joitakin liikkeitä ja käytät niitä hyökkääjää vastaan, sinulla on aikaa paeta ennen kuin he edes tietävät, mikä on osunut heihin.

Psyykkinen itsepuolustus

Sinulle ei opeteta tällaisia ​​taitoja missään nyrkkeilyseuroissa ympäri maata. Itse asiassa he luultavasti nauravat sinulle, jos otat sen esiin keskustelussa, mutta siellä on ihmisiä, jotka uskovat olevansa psyykkisten hyökkäysten hoitoon. Luulen, että emme voi koskaan tietää varmasti, koska sen todistaminen näyttää melkein mahdottomalta, mutta jos haluat varustaa itsesi tietoisuudella käsitellä tällaisia ​​hyökkäyksiä vain varmuuden vuoksi, sinun kannattaa tutustua tähän ainutlaatuiseen sovellukseen.

Ei kannata ottaa riskejä

Sinua vastaan ​​voidaan hyökätä lähes missä tahansa nykyään, eikä sinun tarvitse provosoida ketään, jotta se tapahtuisi. On täysin järkevää oppia jonkinlainen itsepuolustus, koska kun aika tulee, sinun on tehtävä jotain, jos et halua loukkaantua. Se voi jopa tarkoittaa eroa elämän ja kuoleman välillä.

Back To Top