5 viinisivustoa ja blogia, jotka sinun on ehdottomasti luettava

Viini ei sovi kaikille, mutta useimmilla ihmisillä on varmasti pullo tai kaksi kotonaan! Jotkut käyttävät sitä esittelytarkoituksiin, kun taas toiset juovat sitä ajoittain. Jotkut henkilöt haluaisivat tietää enemmän viinistä sekä viiniasiantuntijat, joilla on laaja kokoelma niitä! Tässä on viisi parasta viinisivustoa ja -blogia, jotka sinun on luettava ja katsottava, riippumatta siitä, oletko täydellinen viininnoviisi vai asiantuntija.

Snooth

Snoothin motto on yksinkertaisesti juoda hyvää viiniä, ja se on juuri se, mitä tämä sivusto pyrkii käyttäjän tekemään niin. Siinä on kattavat luettelot erilaisista viineistä, kuten puna- ja valkoviineistä, sekä artikkeleita arvo- tai budjettiviineistä ja premium-lajikkeista.

Lähes kaikista viinimerkeistä on myös luetteloita, joissa on lyhyt kuvaus! Snooth toimii sekä viinitietokantana että hintavertailusivustona. Sen listat ulottuvat myös eri maiden tarjoamiin viineihin ja räätälöityihin yhteisölistoihin.
Siinä on erilliset osiot rypäleistä ja viinitiloista uteliaille henkilöille. Jos olet uusi viinimaailmassa, voit hyötyä sen saatavilla olevasta oppaasta sinulle sopivan viinin ostamiseen. Siinä on myös toinen osio, joka sisältää käyttäjien lähettämiä artikkeleita ruokaresepteistä ja pareista. Loppujen lopuksi jokainen rakastaa pihviä yhdistettynä hyvän viinivalikoimaan.

Kellari Tracker

Cellar tracker on blogi, joka sisältää maailman suurimman kokoelman viiniarvosteluja, makutestejä ja käyttäjien lähettämiä artikkeleita viinistä. Vierailijat voivat löytää tietyn viinipullon verkkosivuston massiivisesta 1,7 miljoonan viinilistatietokannasta sekä lukea yli 4,6 miljoonan viinin makutestin ja maistelumuistiinpanot sen yhteisön ja siihen liittyvien ammattilaisten panoksesta. Vierailijat, jotka haluavat oppia lisää, voivat myös ilmoittautua ja osallistua keskusteluihin, arvosteluihin ja äänestyksiin. Tämä on sivusto, jota ei kannata jättää väliin sekä satunnaisille juomareille että viinin ystäville!

Viinin katsoja

Yksinkertainen Wine Spectator -sivusto sisältää tuhansien viinien arviointiosioita, raportteja uutisista ja ominaisuuksista, tarjoaa oppaita ja vinkkejä viinin keräämiseen sekä opetusohjelmia ja oppaita yksilölle, joka haluaa aloittaa viinikokoelmansa. Tämä sivusto tarjoaa myös erilaisia ​​viinilistoja, jotka on lajiteltu hinnan, tyypin, maan ja merkin mukaan.

Tämän lisäksi vierailijat voivat myös oppia viinien yhdistämisestä sen ruokailuoppaasta ja lukea muiden käyttäjien lähettämiä sisältöä ja artikkeleita. Sukella yhteisön lähettämiin viinivideoihin tai etsi vaikka viiniin liittyvää työtä! Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, osta valitsemasi viini helposti integroidun viinihakutoiminnon avulla.

Winemag

Tämä verkkosivusto on online-lehtiblogi, joka sisältää sisältöä kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää viinistä. Opi kesäisistä viiniresepteistä sekä suosituista cocktailresepteistä. Löydä etsimäsi parhailta viinilistoilta, jotka on lajiteltu maan, liitoksen, merkin, hinnan ja maun mukaan.
Vierailijat ja käyttäjät voivat myös kirjautua antamaan arvioita ja mielipiteitä suosikkiviinipullostaan ​​sekä lukea viinipareista. On monia artikkeleita, jotka käsittelevät yhteisöä, joka saattaa matkustaa kiinnostaviin paikkoihin (kuten viinitiloihin Italiassa) unohtamatta kulinaaristen suositusten sisältöä.

Suulaki Paina

Tällä yksinkertaisen näköisellä verkkosivustolla on sisältöä vain viinistä, mutta se tekee sen varmasti hyvin! Palate Pressin sisällön kirjoittavat kokeneet kirjailijat, kirjoittajat ja avustajat, ja he pyrkivät tarjoamaan parhaat oppaat, artikkelit ja sisällön. Artikkelit on kirjoitettu vakavalla sävyllä, joka osoittaa heidän omistautumisensa ja kiinnostuksensa viiniä kohtaan. Voit odottaa näiden artikkelien olevan informatiivisia, asiantuntevia ja mielenkiintoisia.

Opi, miksi viinin sokea makutesti on epäluotettava mutta välttämätön, tai tee muistiinpanoja heidän oppaastaan ​​fantastisen viinikokoelman rakentamiseen. Punnitse heidän kantaansa rikin käyttöä sisältäviin viininvalmistusprosesseihin ja lue kirjailijan pakot eri maihin heidän viininsä vuoksi.

Tiedä, mitä viiniä sinun on ostettava heidän viininsä valokeilassa, ja lue heidän maisteluhuomautuksiaan erilaisista viineista ja viinasta. Mikään ei ole kiinnostavampaa kuin lukea rehellisiä mielipiteitä ja ajatuksia, jotka auttavat sinua tekemään parempia ja tietoon perustuvia päätöksiä tulevia ostoksia varten. Tämä on yksi viinisivusto, jota et halua missata!

Back To Top