5 villiä iPhone-taistelupeliä, jotka tarjoavat sinulle tuntikausia hauskaa

Täydellisessä maailmassa voisit elää elämääsi katsomatta olkapääsi yli, mutta todellinen maailma on erittäin väkivaltainen ja kaikki ovat haavoittuvia. Helpoin tapa tuntea olosi turvallisemmaksi, kun astut ulos kotoa, on oppia itsepuolustusta, ja on olemassa muutamia hyviä Android-sovelluksia, jotka auttavat estämään sinua joutumasta uhriksi.

Bully Buster

Kiusaajia on tapana käsitellä, eikä siihen aina liity lyömistä mahdollisimman kovaa nenään. Jos olet vielä koulussa ja joku tekee elämästäsi vaikeaa, ei aina ole hyvä idea puolustaa itseäsi väkivallalla, koska se voi vain pahentaa asioita. Bully Buster opettaa sinulle kaiken siitä, mitä kiusaajan mielessä pyörii, ja se antaa sinulle toimet, jotka sinun tulee tehdä kiusaamisen pysäyttämiseksi puhumalla jollekin, sekä myös itsepuolustustuntien eduista itseluottamuksesi kasvattamiseksi.

Itsepuolustus naisille

Valitettavasti naiset kärsivät todennäköisemmin äärimmäisistä haitoista, jos heidän kimppuunsa hyökätään. Kaveri saattaa kävellä pois verisenä nenän ja kipeän pään kanssa, mutta naisia ​​voidaan ahdistella tai paljon pahempaa. On surullista, miten maailma toimii, mutta tämä on todellisuutta, ja jos olet nainen, et halua pelätä, joten lataa Self Defense For Women -sovellus, sillä se on täynnä liikkeitä, joilla voit taistella ketä tahansa vastaan. Pakoon juokseminen huutaen keuhkojen päällä on paras tapa toimia, mutta joskus se ei ole mahdollista.

Wing Chun taistelulajit

Kun haluat puolustaa itseäsi, voit tehdä sen tyylikkäästi, joten olisi järkevää opetella itämainen kamppailulaji ja Wing Chun on loistava valinta. Epäonninen henkilö, joka päättää käyttää sinua hyväkseen, ei tiedä, mikä häneen on osunut. Jos et halua osallistua millekään tunnille, se ei haittaa, sillä voit oppia kaiken kamppailulajista tämän sovelluksen sisällä. Kaikki monimutkaiset liikkeet on purettu, jotta voit oppia ne mukavasti omassa olohuoneessasi.

JEFIT-harjoitusharjoitus

Jos olisit sellainen henkilö, joka käveli ympäriinsä aloittaen tappeluja ihmisten kanssa, tiedätkö kenet kohdistaisit? Lyön vetoa, että se olisi joku pienempi ja heikompi, koska olisi vähemmän mahdollisuus loukkaantua. Tällä tavalla kiusaajat ajattelevat, joten helppo tapa estää heitä hyökkäämästä sinua vastaan ​​on rakentaa suurempia lihaksia. Jos et ole koskaan ennen käynyt kuntosalilla, sinun ei tarvitse huolehtia, sillä JEFIT Workout Exercise Trainer -sovellus tarjoaa sinulle harjoituksia ja opettaa sinua tekemään jokaisen harjoituksen.

Krav Maga Itsepuolustus

MMA-kouluja on noussut ympäri maata siitä lähtien, kun UFC:stä tuli niin suosittu, mutta vaikka se on hieno urheilulaji oppia, se on silti urheilua päivän päätteeksi. Kuten kaikissa muissakin urheilulajeissa, on olemassa sääntöjä, mutta ne eivät päde, kun olet keskellä nyrkkitaistelua pimeällä kujalla keskellä yötä. Krav Maga on hieno asia kehua kaikkia muita taistelulajeja, joihin osallistut, koska opit taistelemaan likaisena, kun kaikki säännöt menevät ulos ikkunasta.

Sinun ei tarvitse taistella

Kun olet oppinut puolustamaan itseäsi, sinun ei tarvitse mennä ympäriinsä potkimaan persettä. On aina parempi kävellä pois tai puhua itsesi eroon taistelusta, jos mahdollista, koska et tiedä, kantaako joku asetta, mutta itsepuolustus on silti jotain, jota sinun pitäisi oppia, ja nämä sovellukset auttavat.

Back To Top