Älä tuhoa linnasi ulkoasua käyttämällä viittä laadukasta kodinhoitosovellusta

Heitä joukko satunnaisia ​​ruokia wokisi sisään, etkä tiedä miltä ateriasi maistuu, kun se tulee ulos toiselta puolelta. Luulen, että tämä on täsmälleen sama lähestymistapa, jota monet ihmiset käyttävät kodin sisustamiseen. He vain heittelevät paljon asioita yhteen toivoen, että heidän kotinsa näyttää houkuttelevalta, kun ne on valmis, mutta jos haluat tehdä asiat oikein, sinun kannattaa ladata nämä hienot kodinparannussovellukset.

House Design Pro

Jos haluat suunnitella huoneen tyhjästä, sinun on ensin aloitettava yksinkertainen 2D-pohjapiirros. Kun pohjapiirros on tehty, voit alkaa lisätä asioita huoneeseen. Sovelluksen mukana tulee paljon esineitä ja materiaaleja, joiden avulla voit suunnitella kuvitteellisen huoneen, ja jos sotket jotain, asioiden muuttaminen kestää noin 2 sekuntia. Kun olet valmis, voit tarkastella huonettasi 3D-muodossa ja jos olet tyytyväinen, sinun pitäisi olla valmis tekemään fyysiset muutokset herättääksesi suunnittelusi eloon.

Tick ​​Tikki

Heti kun olet alkanut työskennellä projektin parissa, et halua hukata aikaa sekaisin, sillä kun se on valmis, voit rentoutua. On helppoa löysätä, kun aloitat työskentelyn, ja siksi Tick Tickin kaltaisen tehtävälistasovelluksen käyttäminen on niin hyödyllistä. Voit lisätä kaikki yksittäiset tehtävät, jotka on suoritettava, ja se antaa sinun asettaa muistutuksia, jotta et unohda tehdä niitä. Jos et pidä itseäsi vastuullisena, saatat viedä kuukausia saada valmiiksi jotain, jonka olisi pitänyt kestää vain muutama viikko.

Kodin huoltopäällikkö

On hauskaa toteuttaa tee-se-itse-projekteja, ja kun saat ne valmiiksi, kotisi näyttää paljon paremmalta, mutta et voi unohtaa jo olemassa olevien kunnossapitoa, muuten asiat alkavat hajota nopeasti. Lyön vetoa, että on tiettyjä tehtäviä, joita sinun pitäisi tehdä säännöllisesti, mutta saattaa kestää kuukausia, ennen kuin huomaat, että unohdat tehdä ne. Kodinhuoltopäällikkö pitää kirjaa kaikista huoltotöistä, jotka sinun pitäisi suorittaa, ja ilmoittaa sinulle, kun jokainen niistä on suoritettava.

DesignMine

Oletko koskaan tuntenut mustasukkaisuutta kävellessäsi jonkun kotiin, koska luulit sen olevan viehättävämpi kuin omasi? Lyön vetoa, että kyseisen kodin omistaja ei ole hyvä sisustussuunnittelija. He luultavasti vain keksivät parempia ideoita tapoihin, joilla he voisivat parantaa kotiaan etsimällä oikeista paikoista. Ellet ole koulutettu sisustussuunnittelija, et voi tehdä ihmeitä kotisi suunnittelussa, joten käytä DesignMine-sovellusta löytääksesi upeita ideoita, jotka voit varastaa ja väittää omiksi.

Color Schemer

Kun olet päättänyt, mihin remontointiin aiot ryhtyä, sinun on ostettava kaikki materiaalisi, mutta ennen kuin käytät rahaa, sinun on harkittava huolellisesti käyttämäsi värit. Jos keittiön kaapistosi eivät vastaa seinälaattojen väriä, huoneesi näyttää vain sotkuiselta. Lataa ColorSchemer, jotta et sotkeudu väreihin liittyvissä asioissa. Sen avulla voit valita upeita väriyhdistelmiä ilman, että sinun tarvitsee miettiä sitä liikaa.

Tee asiat heti

Olen varma, että näet, kuinka kaikki nämä sovellukset voisivat yhdistää, jotta kotisi näyttää upealta, kun tee-se-itse-projekti on saatu päätökseen. Huone voi näyttää upealta, jos siihen heittää satunnaisia ​​asioita, mutta nyt ei kannata ottaa riskiä, ​​kun meillä on sovelluksia, jotka voivat auttaa kaikessa.

Back To Top