Ryhdy tee-se-itse-asiantuntijaksi viiden laadukkaan iPhone-sovelluksen avulla

Ammattilaisilla kestää vuosia, ennen kuin he pystyvät suorittamaan tiettyjä töitä ja he käyttävät kaikenlaisia ​​työkaluja, joten älä usko, että voit tulla mukaan tekemään tee-se-itse-projekteja vain toivolla ja rukouksella. Tarvitset muutamia työkaluja sen mukaan, mitä todellista työtä yrität tehdä, ja tänään aiomme keskustella muutamasta sovelluksesta, jotka voivat auttaa sinua useissa eri tehtävissä.

BalusterPro

Jos et ole ennen kokeillut omien kaiteiden asentamista, sinun on oltava varovainen, koska niiden välinen etäisyys on helppo sotkea. Kun olet suorittanut työn, et voi hymyillä, koska portaikkosi on sekaisin, mutta et voi mennä pieleen, jos käytät BalusterProa. Sovellus on itse asiassa hyödyllinen kaikissa töissä, joissa sinun on jaettava asiat tasaisesti, joten voit käyttää sitä, jos rakennat aitoja, pylväitä, terassia tai jotain muuta, mihin uskot sen olevan hyödyllinen.

Nousumittari

En tiedä, kuinka hyvä olet itse tekemällä, mutta jos olet kokenut, saatat päättää vaihtaa kattosi tiilet itse, koska sinulla on mahdollisuus säästää kymmeniä tuhansia dollareita. Ennen aloittamista sinun on tiedettävä joitain asioita, kuten kattosi kokonaispinta-ala ja kaltevuus. Tämä sovellus voi auttaa sinua löytämään kaiken, eikä sinun tarvitse edes poistua maasta, koska sovellus voi laskea kaiken alhaalta kameratilassa.

Lattianetsin

En moittiisi sinua siitä, että olet hämmentynyt, kun on aika vaihtaa lattiasi, koska valittavanasi on satoja eri vaihtoehtoja ja jokainen voi muuttaa huoneen ilmettä omalla ainutlaatuisella tavallaan. Voit aina selata luetteloita löytääksesi jotain, joka näyttää hyvältä kodissasi, tai voit tehdä sen helposti lataamalla Floor Finder -sovelluksen. Syy siihen, miksi se on erinomainen valinta, johtuu siitä, että näet, miltä se näyttää huoneessasi ennen kuin ostat puuta.

Edenin puutarhasuunnittelija

Eden Garden Designer -sovellusta voidaan käyttää useisiin eri asioihin. Sovelluksella voi vain leikkiä ja suunnitella villejä ja upeita puutarhoja, jos pidät siitä, mutta voit käyttää sitä myös ihanteellisen puutarhasi luomiseen ennen kuin teet tarvittavia töitä sen luomiseksi uudelleen tosielämässä. Sen sijaan, että istuttaisit puita ja kukkia kaikkialle tosielämässä, on joskus paljon helpompaa tehdä se ensin sovelluksella, koska tiedät jo miltä se näyttää, kun olet käyttänyt aikaa sen toteuttamiseen.

Koti-DIY

Tämä sovellus on entisen Big Brother -kilpailijan idea, mutta älä anna sen lannistaa sinua, sillä vaikka hän kääntyi pimeälle puolelle esiintymällä tosi-tv:ssä, hän oli todella hyvä ammattissaan etukäteen. Hänen videonsa auttavat edelleen vaihtamaan keittiön hanan tai laatoimaan kylpyhuoneen seinät, ja se on myös täynnä muita hienoja opetusohjelmia. Ainoa asia, joka saattaa häiritä, on hänen äänensä, mutta jos rakastat brittiläistä aksenttia, et ehkä välitä ja saat silti tarvitsemasi suurenmoiset tiedot.

Älä pyöritä pyöriäsi

Jos jokin sovelluksista, joista olemme tänään puhuneet, on kohdistettu johonkin, jota yrität tehdä, se kannattaa ehdottomasti käyttää niitä. Jos yrität tehdä kaiken itse, saatat päätyä pyörittämään pyöräsi ja voit päätyä potkimaan itseäsi työn valmistuttua.

Back To Top