Pakene vaarasta 5 hämmästyttävän itsepuolustussovelluksen avulla

Sinulla on oikeus kävellä ympäriinsä ilman hyökkäyksen pelkoa, mutta me kaikki tiedämme, että vaara voi iskeä milloin tahansa, koska kaikkialla, missä katsot, on paljon hulluja. Jos joudut vaikeuksiin, se auttaa, jos osaat puolustaa itseäsi, joten tutustu näihin upeisiin itsepuolustussovelluksiin, jotka antavat sinulle taistelevan mahdollisuuden paeta ongelmia loukkaantumatta.

Live kertoaksesi siitä

Olemme kaikki kuulleet surullisia tarinoita naisten kimppuun joutumisesta ja joskus se johtaa kuolemaan, mutta jos osaat taistella hyökkääjää vastaan, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet päästä ulos toisesta päästä elämäsi ehjänä. Syy, miksi he tekivät tämän sovelluksen, on se, että yhden perustajan kimppuun on hyökätty jo kahdesti, eikä hän halua naisten kokevan samaa. Se on täynnä liikkeitä, jotka auttavat estämään ahdistelun ja kidnappausten kaltaisia ​​asioita.

Itsepuolustuskouluttaja

Jos sinua hyökätään, sinun on ensin pysyttävä rauhallisena. On vaikea puolustaa itseäsi, jos alat panikoida, ja kun olet käynyt tämän sovelluksen läpi alusta loppuun, keräät tarpeeksi itseluottamusta pysyäksesi rauhallisena paineen alla. Se on täynnä upeita videoita, joita voit katsoa uudestaan ​​​​ja uudestaan, sillä opit paljon enemmän tutkimalla liikkeitä tarkasti sen sijaan, että lukisit niistä. Et aina löydä sotilastason koulutusta ilmaiseksi, joten sinun tulee ehdottomasti napsauttaa se oppiaksesi muutaman liikkeen.

Wing Chun Masters

Wing Chun on taidemuoto, josta et ehkä kuule paljon, mutta toisin kuin useimmat muut sovellukset, opit itse asiassa ikivanhan taistelumenetelmän muutaman liikkeen sijaan, jolla voit voittaa mahdolliset hyökkääjät. Aluksi jotkin liikkeet tuntuvat monimutkaisilta, etkä pysty tekemään niitä heti, mutta hetken kuluttua kaikki sulautuu ja näyttää kauniilta. Kaikki on rikki, mikä tarkoittaa, että voit oppia kaiken askel kerrallaan, kunnes olet valmis ottamaan vastaan ​​ketään.

Harjoitusloki

Tämä sovellus opettaa sinulle kuinka rakentaa suuria lihaksia sen sijaan, että opetetaan erityisiä liikkeitä ihmisten kaatamiseen. Ainoa syy, miksi mainitsen sen, on se, että jos sinulla on suuret lihakset, olet paljon vähemmän todennäköistä, että joudut hyökkäyksen kohteeksi. Tiedämme, että useimmat hyökkäyksiä suorittavat roistot ovat yleensä pelkuria, joten heillä on tapana valita pikkupojat. Jos joku päättää, että haluaa ottaa sinut vastaan, pystyt silti käsittelemään häntä nopeammin, jos olet tarpeeksi iso murskaamaan hänet kuin bugi.

Kiusaaja 911

Kun lastasi kiusataan koulussa, elämän täytyy olla elävää helvettiä, mutta sen ei aina tarvitse olla niin. Jos et lähetä häntä johonkin monista MMA-kouluista, voit ladata 911 Bully -sovelluksen auttaaksesi häntä selviytymään. minkä tahansa tilanteen kanssa. Ilmeisesti voit opettaa heille paljon tietoa siitä, miten reagoida, jotta he eivät päädy riitaan, mutta on myös oppitunteja, joita voit työstää heidän kanssaan, ja kun he ovat suorittaneet oppitunnit, he tietävät miten puolustaakseen itseään.

Koskaan ei voi olla liian varovainen

On hyvä mahdollisuus, että sinun ei koskaan tarvitse edes käyttää mitään taitoja, joita opit näissä sovelluksissa, mutta on aina parempi valmistautua ja ainakin olet paljon itsevarmempi edetessäsi. jokapäiväinen elämä. Jos jokin niistä kuulostaa siltä, ​​​​että ne voisivat auttaa sinua pääsemään kurkkukurkista, sinun kannattaa tarkistaa ne.

Back To Top