Saavuta parempi elämänlaatu 5 erinomaisella kuntosovelluksella

Oletko liian raskas juoksemaan? Puuttuuko sinulta aikaa käydä kuntosalilla muutaman kerran viikossa? Monilla ihmisillä on tekosyy sille, miksi he eivät liiku tarpeeksi, mutta ne tekosyyt ovat nykyään käytännössä arvottomia, koska he ovat alkaneet kehittää sovelluksia, jotka auttavat sinua harjoittelemaan missä tahansa tilanteessa. Jos et usko. Sinun tarvitsee vain katsoa näitä sovelluksia ja jos noudatat yhtä niistä, muutat elämäsi ikuisesti.

Kävely

Jos joku on äärimmäisen ylipainoinen, hän ei pysty juoksemaan, ellei halua vahingoittaa itseään, mutta sillä ei ole suurta merkitystä, koska pitkä kävelymatka on loistava vaihtoehto. Sinun on käveltävä päivittäin, jos haluat pudottaa kehon rasvaa ja saatat alkaa kyllästyä lopulta, joten The Walk -sovelluksen lataaminen auttaa lievittämään tylsyyttäsi. Ennen kuin lähdet kotoa, sinun on valittava yksi muutamasta skenaariosta, ja se tekee kävelystäsi pelin, joka sinun on suoritettava ennen pysähtymistä.

Teho 20

Kokopäivätyössä on vaikea käydä salilla joka päivä, tai jos treenaat kotona, on silti vaikea treenata yli 20 minuuttia kerrallaan. Siksi he ovat kehittäneet sovelluksen, jonka avulla voit harjoitella 20 minuuttia etkä tarvitse laitteita harjoitusten suorittamiseen. Aivan kuten mikä tahansa muu vastusharjoitteluun keskittyvä sovellus, sinusta tulee vahvempi kuin koskaan ja lihaksesi kasvavat, mutta osut myös kaikkiin muihin kuntokomponentteihin, kuten tasapainoon ja liikkuvuuteen.

Sworkit Pro

Harjoitteletko mieluummin yksittäistä kehon osaa yksin? Jotkut ihmiset nauttivat harjoittelusta tällä tavalla, koska voit harjoitella useammin, koska yksi lihasryhmä palautuu samaan aikaan, kun harjoittelet toista lihasryhmää. Kerro Sworkit Prolle, mitä lihaksia haluat harjoitella, niin se kertoo sinulle tarkat harjoitukset, joita sinun tulee tehdä. Sovellukseen on sisäänrakennettu useita vaihtoehtoja, joten voit helposti kehittää joustavuuttasi sen sijaan, että yrittäisit kasvaa ja vahvempia.

Toistot ja sarjat

Kun yrität rakentaa lisää lihasta, on ensisijaisesti syytä lisätä harjoitusten intensiteettiä, muuten kehosi tottuu käyttämiisi painoihin ja pysähdyt. On helppo varmistaa, että edistyt jokaisella harjoituksella, jos käytät aikaa harjoitusten tallentamiseen, ja Reps & Sets -sovellus auttaa sinua tekemään sen. Jos sinulla on puhelin kuntosalilla, sinun tarvitsee vain lyödä numerot jokaisen harjoituksen jälkeen, niin tiedät mitä sinun on voitettava seuraavalla kerralla.

Swim Tracker

Monet ihmiset hyppäävät mieluummin veteen kuin harjoittelevat maalla. Jos et osaa uida, voit helposti ottaa uimatunteja saadaksesi sinut vauhtiin. Jos päätät uida, se ei tarkoita, että et halua viedä asioita seuraavalle tasolle seuraamalla edistymistäsi, ja jos haluat tehdä sen oikein, Swim Tracker -sovellus voi auttaa. Sen avulla voit myös asettaa tiettyjä tavoitteita, mikä tarkoittaa, että joka kerta kun hyppäät veteen, joudut yrittämään kaikkesi sen sijaan, että löyhätisit.

Paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja

Tärkeintä on valita jotain, josta pidät, muuten et pysy siitä kiinni, joten valitse houkuttelevimmalta kuulostaa sovellus ja testaa sitä. Sen lisäksi, että sinusta tulee parempi, terveytesi paranee ja elämänlaatusi paranee.

Back To Top